Christian Dior Dior Dolce Vita parfüm

Kategória: Szépségápolás, egészség » Parfüm, illatszerÖsszetevők: Liliom, magnólia, rózsa, barack, fahéj

Christian Dior, a nők megmentője
Politikát tanuló, majd galériatulajdonossá váló Christian Dior álmában sem gondolta volna, hogy neve egyet jelent majd a luxussal. A normandi ősöktől származó francia tervezőnek szülei diplomata karriert szántak, de tanulmányait félbeszakítva kis galériát kezdett működtetni, ahol – többek között – Pic asso, Matisse és Dali képeit állította ki. Egy betegség, és gazdasági csőd miatt fordult a tervezéshez, és a Figaro Illustré illusztrátora lett, ahol kalapvázlatokat készített. Itt figyeltek fel különös tehetségére a divatházak, és szerződtették a fiatal Diort. Pár év múlva megalapította saját divatházát, ami berobbant a nemzetközi divatvilágba, forradalmasítva az úgynevezett „New Look” stílust, mely az ultranőies vonalairól volt híres.
Hamar felismerte, hogy a ruhák tervezése mellett a stílusos kiegészítőkre, és minőségi parfümökre van igény, így első ruhakollekciója mellett, 1947-ben kiadta első, Miss Dior elnevezésű illatát.
Napjainkig megközelítően száz parfüm jelent meg a Dior parfümház tervezése alatt. Christian Dior korai halála után olyan neves tervezők vezették a divatházat, mint Yves Saint Lorent, Gianfranco Ferré, majd John Galliano. Szinte lehetetlen olyan sztárt felsorolni, aki legalább egyszer nem Dior ruhában vonult végig a piros szőnyegen.


Vissza a kereséshez »


Az eladó adatai:

Parfümcenter

Telefonszám:

+36-1/696-0445

E-mail cím:

info@parfumcenter.hu

Honlap:

http://parfumcenter.hu

Az eladó többi terméke »

   

Ár: 17.140 Ft

Kiemelt ajánlatok:

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva