Ananász hámozó

Kategória: Ötletes ajándék » Praktikus ajándékRendkívül praktikus ajándék ötlet, remek kiegészítője a konyhai felszerelésnek. Sokszor megyünk el a boltban egy-egy szép, megtermett ananász mellett, de csak szemezünk vele, hiszen az ananász megtisztítása, pucolása sokunk számára problémát okoz. Nem csoda, a gyümölcs kérges héja nagyon vastag, szúr, folyik mindenhova a leve, nem beszélve arról, hogy szép szeleteket vágni sem könnyű. Ez az ananászhámozó az eddig felsorolt problémákat biztosan megoldja, nem csupán hámoz, hanem spirálszerűen fel is szeleteli a vitaminokban gazdag ananászt.

Az ananászhámozó gyakorlatilag fúr, mint a dugóhúzó. A szerkezet két részből áll, egy hengerből, illetve egy fogantyúból. Könnyen tisztítható, nincsenek nehezen megközelíthető részek.

Első körben az ananász tetejét egy határozott mozdulattal vágjuk le. Erre már nincs is szükség, eldobhatjuk. Már elő is vehetjük a hámozót, amit a levágott résznél, a hús közepébe illesztjük. Erőteljes mozdulattal a hangeres részt elkezdjük belenyomni a gyümölcsbe, eközben pedig lassan csavarjuk. Természetesen ekkor is fog levet ereszteni, de nem annyit, mintha késsel küzdenénk meg vele. Ezáltal érdemes egy nagyobb tálba tenni, levét pedig később felhasználhatjuk, megihatjuk. Ha a hámozó a gyümölcs testének az aljára ért és nem tud tovább haladni, akkor egyszerűen kihúzzuk az ananász legértékesebb részét. A hús már spirál szerűen jön ki, így a tökéletes karikák felvágása csak néhány mozdulat, nagyon egyszerű. Az ananászkehelyben maradt levet pedig ismét megihatjuk vagy félretehetjük. A ananász héjába pedig kreatívan akár egy friss gyümölcssalátát is kínálhatunk... Az ananász hámozó egyetlen mozdulattal kevesebb, mint 30 másodperc alatt „magozott”, hámozott szeleteket állít elő a friss ananászból. Az ananászkonzervek időszakának ezennel vége


Vissza a kereséshez »


Az eladó adatai:

AjándékFérfiaknak

Telefonszám:

06 20 39 64 439

E-mail cím:

kapcsolat@ajandekferfiaknak.hu

Honlap:

http://ajandekferfiaknak.hu

Az eladó többi terméke »

   

Ár: 3.990 Ft

Kiemelt ajánlatok:

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva