Szerelemlakat gravírozással

Kategória: Ötletes ajándék » Fényképes, feliratos ajándékEgy ősi, kínai hagyomány szerint, ha lakatot helyezünk el egy kerítésen vagy véget nem érő láncon, akkor szerelmünk örökké fog tartani. Ha valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni párod, akkor készíttess Te is egy szerelemlakatot a nevetekkel és helyezzétek el közösen egy számotokra fontos helyen, vagy akár lakatfalon.
Magyarországon több lakatfal is van. A szerelmesek lakatjait te is láthatod, ha Pécsre, Szekszárdra, Nyíregyházára, Győrbe, Békéscsabára, Vácra, Székesfehérvárra, Szombathelyre, Tatára, Veszprémbe vagy Kaposvárra látogatsz, de újabban a szolnoki Tiszavirág hídon is megjelentek a csüngő zárak. Persze nem kötelező a sok-sok lakat mellé helyeznetek a tieteket, kereshettek egy egyedi, titkos helyszínt vagy akár egy nyaralás alkalmával is elhelyezhetitek a szerelemlakatot.
Egyedi, ötletes és romantikus ajándék ötlet minden alkalomra!
FONTOS! Az ár tartalmazza a gravírozás költségét is, amely két keresztnév egymás alatt, valamint a nevek közötti elválasztás (pl. ”&”, ”és”, ”+”, ”szív” (mint, ahogyan a mintaképen is látható)). A gravírozás szövegét a rendelés folyamán a megjegyzés rovatban jelezheted (például: Szilvi & Krisztián). A lakat elkészítési ideje 2-3 munkanap, ezután adjuk át a futárszolgálatnak vagy indítjuk el a választott személyes átvételi pont felé.


Vissza a kereséshez »


Az eladó adatai:

Vicces Ajándékok

Telefonszám:

06/20/3964439

E-mail cím:

kapcsolat@ajandekferfiaknak.hu

Honlap:

http://ajandekferfiaknak.hu

Az eladó többi terméke »

   

Ár: 3.350 Ft

Kiemelt ajánlatok:

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva