Készíts magadnak egyedi, saját hőre változó bögrét

Kategória: Ötletes ajándék » Kreatív ajándékEgy igazán jól megválasztott képpel, felirattal díszített bögrével igazán nagy örömet szerezhetsz szeretteidnek, mosolyt csalva még a legkisebbek arcára is. Eddig mindig ki kellett várni a profi nyomdai elkészítést, megrendelni, feltölteni, értemenni, izgulni, vajon olyan lesz-e amilyet szerettünk volna...Ráadásul a hőre változó bögrék leginkább előre nyomott változatokban kaphatóak, kevés saját ötletet lehet belevinni...nos ennek most véget vetünk!

Ezzel a szettel mindent megkapsz, amivel tényleg saját készítésű, egyedi, hőre változó bögrét készíthetsz, otthonodban, barátaiddal, családoddal, gyermekeiddel. Nincs elég cikis felirat, kép! Mostantól nem kell attól félni vajon a nyomdában mennyire röhögik szét az agyukat egy-egy elképzeléseden, vagy esetleg valami pikánsabbal lepnéd meg a párodat? Nézd büszkén milyen gyorsan issza reggeli kávéját, ha közben előbukkan a bögrén az általad elképzelt dizájn.
Lepd meg vele anyukádat, apukádat, nagyszülőket, pasid, csajod, gyereked, unokád, barátod, főnököd, munkatársad! Biztos lesz az eredmény, mindenki örülni fog, ennek az egyáltalán nem szokványos, és igazán kreatív ajándéknak!

Még a gyerek is szívesebben iszik olyan bögréből, aminek az oldalán előkandikál kedvenc figurája! Nagyobb gyerekek már a készítésben is részt vehetnek!
Csak kövesd az utasításokat és hipp-hopp már kész is a bögre, ráadásul még a mellékelt filcekkel egyedi üziket is írhatsz a kép mellé...

Készíts hozzá illő fényképes bögrét, vagy tányért is...

Tartalma:
- 1 db kerámia bögre speciális bevonattal (3 dl)
- 6 színes speciális filctoll
- Színváltó papír

A kész bögre mosogatógépben nem mosható.


Vissza a kereséshez »


Az eladó adatai:

DILIBOX.hu

Telefonszám:

+36 30 8686 222

E-mail cím:

Honlap:

http://dilibox.hu

Az eladó többi terméke »

   

Ár: 2.850 Ft

Kiemelt ajánlatok:

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva