Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

Az Ajándékot.hu (http://ajandekot.hu) weboldalának arculata, valamint az azon megjelenő valamennyi tartalom szerzői jogvédelem alá tartozik. A Facebook-megosztás kivételével tilos az üzemeltető előzetes engedélye nélkül a grafika illetve a szöveges tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában reprodukálni, terjeszteni, vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, esetleg kinyomtatni. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való továbbfelhasználása hangsúlyozottan csak az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. Az itt fellelhető tartalmak ettől eltérő jogosulatlan felhasználása, az üzemeltető szellemi tulajdonhoz fűződő jogainak megsértése jogi következményeket von maga után!


Felelősség kizárása

Az Ajándékot.hu honlap célja, hogy ötleteket és információkat nyújtson látogatóinak az ajándékvásárláshoz. A honlap kínálatában harmadik felek által vásárlásra felkínált termékek találhatók. A honlap üzemeltetője nem felel az oldalra feltöltött információk hitelességére, valódiságára, helytállóságára, pontosságára, teljességére, aktualitására vonatkozóan, továbbá kizárja a felelősséget az ezen információkkal kapcsolatban felmerülő esetleges következményekért.

A honlapon található termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel, megrendelésükkel, esetleges panaszukkal kapcsolatban a látogató a terméket forgalmazó hirdetőpartnerünkhöz fordulhat, az adott termék részletes adatlapján található elérhetőségeken.

Az Ajándékot.hu oldalain külső honlapokra mutató hivatkozások (linkek) is találhatók. Ezen források az Ajándékot.hu üzemeltetője által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra. Más internet forrásokkal való kapcsolatfelvétel az Ön saját felelősségére történik, az üzemeltető semminemű felelősséget nem vállal e hivatkozások által elért honlapok tartalmáért, illetve biztonságáért.

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, következményekért, amelyek a weboldal használatából, illetve használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, számítógépes vírusból, avagy más hasonló okból származnak. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az üzemeltető nem felelős a felhasználó számítógépében/mobiltelefonjában/tabletjében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez illetve hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.


Adatkezelési tájékoztató

Jelen honlap üzemeltetője és tulajdonosa, mint adatkezelő, kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelése a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak megfelel.

Adatkezelések alapelvei összhangban vannak a hatályos adatvédelemi jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
- 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
- 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról
- 2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről

A honlap látogatói szabadon, személyes adatok megadása nélkül tekinthetik meg a honlap kínálatát.


Az Ajándékot.hu látogatója a honlap használatával elismeri és elfogadja, önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti a fentebb részletezett feltételeket és irányelveket.

Kiemelt ajánlatok:

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

Bakancs Hanzel

39.990 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva