Hirdetési feltételek

Portálunk célja, hogy segítsen az ideális ajándék kiválasztásában, névnap, születésnap, Karácsony, Anyák napja, stb. alkalmából. Az oldalunkon szereplő termékeket, az ajándékötleteket különböző kategóriákba csoportosítottuk, továbbá portálunk praktikus keresője segítségével nagyon gyorsan leszűrhető a termékek listája az alapján, hogy ki az ajándékozott (nő, férfi vagy gyerek), valamint az ajándék milyen árkategóriába tartozzon. Minden ajándékötletnek saját adatlapja van, ahol a látogató a termék fotója, leírása, illetve a jelzett ár alapján eldöntheti, meg kívánja-e vásárolni. Ha igen, akkor a "Tovább a vásárláshoz »" gombra kattintva a forgalmazó oldalára, azon belül az adott termék adatlapjára jut.


Miért érdemes termékeivel megjelenni portálunkon?

- Praktikus, könnyen kezelhető, jól áttekinthető és esztétikus megjelenésű oldalunkat a tanácstalan vagy éppen a célirányos ajándékkeresők egyaránt örömmel használják, a rajta megjelenő termékek kifejezetten a vásárló célközönséget érik el.

- A megjelenés nagy előnye, hogy az Ön termékeire a látogató hasznos tartalomként tekint, és nem egy zavaró hirdetésként.

- A népszerű bevásárlóközpontok működési elvéhez hasonlóan portálunk esetében is az egy helyen található széles kínálat komoly vonzerőt jelent a potenciális vásárlók számára.

- Az ajándékozási céllal vásárlók sokkal nyitottabbak, és kevésbé szűkmarkúak, mint azok, akik saját maguknak vesznek meg egy terméket. Így portálunk ideális piacot jelenthet a minőségibb, drágább termékek forgalmazói számára is.

- A keresőnk olyan ötletekkel is szolgálhat a látogató számára, melyekre ajándékként egyébként nem is gondolt volna, így a különleges termékeket kínálók is bemutathatják a terméküket a vásárlóközönségnek.

- Az oldalunkon való megjelenés erősíti a látogatók bizalmát az adott termék iránt, azzal, hogy az nem csak a forgalmazó saját honlapján, hanem egy független portálon is megtalálható.

- Az oldalunkról a saját weblapján elérhető termékekre mutató linkeket a Google is pozitívan értékeli, így nem csak közvetlen tőlünk érkezhetnek vásárlók, hanem az Önök honlapja Google-pozíciójának javulásával közvetett módon is hozzájárulhatunk az értékesítés növeléséhez.

- És mindez nagyon korrekt, megfizethető áron elérhető! A portálunkon való megjelenés díja más reklámfelületekkel vagy hirdetési módszerekkel összehasonlítva lényegesen kedvezőbb.


Mit nyújt szolgáltatásunk a jelentkezők számára?

- A választott csomagtól függően 50 vagy 100 termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása 1 teljes éven keresztül.

- Minden termékhez korlátlan terjedelmű leírás, és egy kép feltöltése.

- Megjelenés a termékkategóriák egyikében, valamint kereséskor.

- A választott csomagtól függően 50 vagy 100 link irányul a saját honlapjának termék-aloldalaira (ez a Google szemében is sokkal pozitívabb linkelés, mint ha linkgyűjteményen, Startlap-oldalon jelenne meg)

- A vállalkozás elérhetőségeinek szerepeltetése minden termék adatlapján.

- Saját kezelőfelület, melyen bármikor módosíthatók az adatok, vagy cserélhetők a termékek.

- Amennyiben a jelentkezőnek nincs rá kapacitása, úgy vállaljuk a termékek feltöltését - automatikus feltölthetőség esetén díjmentes, kézi feltöltés esetén fizetős szolgáltatás keretében.


Milyen terméket lehet feltölteni, és milyet nem?

Mindenki, aki olyan termékeket gyárt vagy forgalmaz, amely valamilyen ünnep (névnap, születésnap, Karácsony, Anyák napja, stb.) alkalmával ajándékba adható. Nem kell tehát a termékeknek tipikus ajándéktárgynak lennie, sőt szeretnénk ha minél szélesebb kínálattal, minél több féle ötlettel látnánk el látogatóinkat.

A hatályos jogszabályi előírásokra való tekintettel ugyanakkor nem jeleníthetők meg az alábbi termékek:
- erotikus, szexuális termékek
- alkoholos italok
- gyógyszerek
- dohánytermékek
- kábítószerek, tudatmódosító anyagok
- fegyverek, lőszerek
- a közbiztonságra fokozottan veszélyes eszközök (légpuska, légpisztoly, vipera, nundzsaku, sokkoló, stb.)
- pirotechnikai anyagok (tűzijáték)
- hamis vagy hamisított termékek
- lopott, vagy jogellenesen forgalomba hozott termékek


Hogyan kerülnek fel a termékek az oldalra?

Önállóan feltöltheti egy nagyon egyszerűen kezelhető szerkesztőfelületen, vagy igény szerint mi is elvégezzük a feltöltést, melyet elvégzünk Excel-táblázat, vagy CSV (strukturált szöveg) formátumban átadott adattábla alapján, illetve a weblap, webáruház, e-mail vagy Word-dokumentum alapján kézzel feltöltve a termékeket. A termékek később egy kattintással eltávolíthatók, és újak tölthetők fel. Így akár hetente más-más termékeket jeleníthet meg oldalunkon.


Mennyibe kerül?

A szolgáltatásnak fix éves díja van, nincs forgalom utáni jutalék. A feltölthető termékek darabszáma alapján az alábbi két csomag közül lehet választani:

- Start csomag - 50 termék: össz. bruttó 4.500 Ft/év

Maximum 50 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása a "Mit nyújt szolgáltatásunk a jelentkezők számára?" fejezetben leírt tartalommal.

- Plusz csomag - 100 termék: össz. bruttó 6.500 Ft/év

Maximum 100 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása a "Mit nyújt szolgáltatásunk a jelentkezők számára?" fejezetben leírt tartalommal.

Az éves díjon felül - saját kezűleg történő feltöltés esetén - nincs semmilyen egyéb költség. Az általunk történő termékfeltöltés szintén díjmentes, amennyiben az általunk megadott formátumú adatbázisban, CSV-fájlban, Excel-táblázatban kerülnek átadásra a termékek adatai, és ezáltal automatikusan feltölthetők. Amennyiben a weboldal vagy más dokumentum alapján manuálisan, azaz egyenként kell feltöltenünk a termékeket, úgy a feltöltés díja termékenként bruttó 70 Ft.


Számlázás, fizetés

A megjelenésről a megrendelés után átutalásos számlát állítunk ki, melyet postai úton juttatunk el Önökhöz. Önálló termékfeltöltés esetén az előfizetési időszak kezdete csupán a megrendelés napjától számított 15 nap elteltével indul, míg általunk végzett termékfeltöltés esetén a teljesítés időpontjától.

Az 1 éves időszak lejáratával nincs automatikus hosszabbítás, hanem a lejárat előtt írásban megkeressük Önt, hogy egy újabb évre igénybe kívánja-e venni szolgáltatásunkat.


Jelentkezés az oldalra »

Kiemelt ajánlatok:

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva