Jelentkezés az oldalra

Oldalunkra online módon, az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az igényt 24 órán belül megvizsgáljuk, majd aktiváljuk, melyről a megadott e-mail címre küldünk értesítést. A termékeket a regisztráció jóváhagyása után az Ügyfélkapun keresztül elérhető felületen lehet feltölteni és módosítani.

Hirdetési feltételek »


Megrendelő adatai:

Kérjük valós e-mail címet adjon meg, mert a rendszer erre fogja elküldeni a jelszavát, amennyiben elfelejtené.

Számlázási név:

Számlázási cím:

Postázási név:

Postacím:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó e-mail:

Kapcsolattartó telefon:

Felhasználónév:

Jelszó:

A Felhasználónév és Jelszó mezőkbe írjon be Ön által tetszőlegesen kitalált belépési azonosítókat - a szerkesztőfelületére majd ezekkel az itt megadásra került felhasználónévvel és jelszóval fog tudni belépni.

Megjelenési csomag:

Start csomag - 50 termék (4.500 Ft/év)

Maximum 50 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása 1 teljes éven keresztül, korlátlan hosszúságú leírással, árral, és egy képpel, valamint linkkel az Ön weblapjára. Megjelenés az ajándékötlet kategóriák egyikében, valamint kereséskor. A termékek a szerkesztőfelületen bármikor módosíthatók, lecserélhetők. Ön végzi a feltöltést, vagy az automatikus feltöltéshez átadja a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat.

Plusz csomag - 100 termék (6.500 Ft/év)

Maximum 100 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása 1 teljes éven keresztül, korlátlan hosszúságú leírással, árral, és egy képpel, valamint linkkel az Ön weblapjára. Megjelenés az ajándékötlet kategóriák egyikében, valamint kereséskor. A termékek a szerkesztőfelületen bármikor módosíthatók, lecserélhetők. Ön végzi a feltöltést, vagy az automatikus feltöltéshez átadja a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat.

Termék feltöltés - ha nekünk kell manuálisan elvégezni (70 Ft/termék)

Ezt a négyzetet csak akkor jelölje be, és ezt a díjat csak abban az esetben kell fizetni, amennyiben nincs rá kapacitása, hogy önállóan feltöltse a termékeket, és nem tudja átadni a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat az automatikus feltöltéshez, így nekünk kell manuálisan, egyenként elvégezni a termékek feltöltését.

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
Kiemelt ajánlatok:

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva