Jelentkezés az oldalra

Oldalunkra online módon, az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az igényt 24 órán belül megvizsgáljuk, majd aktiváljuk, melyről a megadott e-mail címre küldünk értesítést. A termékeket a regisztráció jóváhagyása után az Ügyfélkapun keresztül elérhető felületen lehet feltölteni és módosítani.

Hirdetési feltételek »


Megrendelő adatai:

Kérjük valós e-mail címet adjon meg, mert a rendszer erre fogja elküldeni a jelszavát, amennyiben elfelejtené.

Számlázási név:

Számlázási cím:

Postázási név:

Postacím:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó e-mail:

Kapcsolattartó telefon:

Felhasználónév:

Jelszó:

A Felhasználónév és Jelszó mezőkbe írjon be Ön által tetszőlegesen kitalált belépési azonosítókat - a szerkesztőfelületére majd ezekkel az itt megadásra került felhasználónévvel és jelszóval fog tudni belépni.

Megjelenési csomag:

Start csomag - 50 termék (4.500 Ft/év)

Maximum 50 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása 1 teljes éven keresztül, korlátlan hosszúságú leírással, árral, és egy képpel, valamint linkkel az Ön weblapjára. Megjelenés az ajándékötlet kategóriák egyikében, valamint kereséskor. A termékek a szerkesztőfelületen bármikor módosíthatók, lecserélhetők. Ön végzi a feltöltést, vagy az automatikus feltöltéshez átadja a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat.

Plusz csomag - 100 termék (6.500 Ft/év)

Maximum 100 db termék feltöltésének és megjelenésének biztosítása 1 teljes éven keresztül, korlátlan hosszúságú leírással, árral, és egy képpel, valamint linkkel az Ön weblapjára. Megjelenés az ajándékötlet kategóriák egyikében, valamint kereséskor. A termékek a szerkesztőfelületen bármikor módosíthatók, lecserélhetők. Ön végzi a feltöltést, vagy az automatikus feltöltéshez átadja a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat.

Termék feltöltés - ha nekünk kell manuálisan elvégezni (70 Ft/termék)

Ezt a négyzetet csak akkor jelölje be, és ezt a díjat csak abban az esetben kell fizetni, amennyiben nincs rá kapacitása, hogy önállóan feltöltse a termékeket, és nem tudja átadni a megfelelő adatbázis-formátumban az adatokat az automatikus feltöltéshez, így nekünk kell manuálisan, egyenként elvégezni a termékek feltöltését.

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code
Kiemelt ajánlatok:

Flaska vadkacsás motívummal B06E20

2.780 Ft

VILÁGHY padlóváza vadászjelenet motívummal

14.700 Ft

Bakancs Hanzel

39.990 Ft

Keresőtávcső 8x30 Praktica

14.800 Ft

Sterbetz István: Természetvédő ösvényeken

2.220 Ft

Master Darts tábla

13.750 Ft


Impresszum, kapcsolat | Felhasználási feltételek | Hirdetési feltételek | Jelentkezés az oldalra | Ügyfélkapu
©Ajándékot.hu Minden jog fenntartva